Se muligheder for underholdning til konfirmation

I utallige måneder, måske endda endnu længere, har du nu hørt om konfirmationstøj, konfirmationsforberedelse, konfirmations dit og dat. Det hele indeholdende store smil, masser af forventninger og den ene sætning efter den anden, der varsler om, at barnet, der nu er det tættere på at være voksen, glæder sig mere end almindeligt. Af samme grund vil du selvfølgelig ikke skuffe. En iver der ikke gør det lettere at finde rundt i den store jungle af mulig underholdning til konfirmation.

Lej en popcorn maskine som underholdning til konfirmationStart med et tema

  • Hvis din fest allerede ikke har et tema, kunne det være en god ide, at finde et. Det behøver ikke være et stort tema fx et farvetema. Til sådan et tema, kan du holde en quiz, lave et lille amatør teaterstykke om konfirmanden eller booke en komiker til konfirmationen.
  • Hvis du fx har et fodbold – tema, kan en leg efter maden, være en fodboldkamp eller i kan leje et par bord-fodbold stativer, som folk kan spille på løbende. I kan også afspille fodbold musik fra anlæg eller en jukeboks.
  • Har du et film tema, kan du leje en pop corn maskine og gøre rummet hyggeligt med film pynt.
  • Hvis temaet er pige – tema med drinks, kan du leje en slush ice maskine og dermed skabe en lounge stemning.

Det tema du vælger, kan du lade gå igen på dine invitationer, bordkort, bordpynt, blomsterdekorationer, underholdning og takkekort. Underholdning til konfirmation kan sagtens være leje af pop corn- og slush ice maskine, men er det ikke nok for dig, kan du læse videre.

Underholdning til konfirmation

En quiz er alletiders underholdning til konfirmationDu kan vælge, at lave en ja/nej quiz om konfirmanden og evt hans/hendes familie. Du laver en quiz kupon til hver gæst, som de så skal udfylde. Denne gør du opmærksom på ved ankomst og efter hovedretten, læser du så svarene op. Det kan også være, at du laver den med udførligt, hvor der fx står et spørgsmål “Hvem fra familien har skidt i skoven på en tur Norge”, hvortil der er 3 valgmuligheder. Der kan være 10 spørgsmål, som skal besvares og afleveres til quiz-masteren efter hovedretten, så der kan kåres en vinder efter desserten. Vinderen får fx en flaske vin.

Træk et billede op ad hatten

Lig fx 5 billeder af konfirmanden i en hat og lad konfirmanden trække et op ad hatten. Hertil viser du billedet og fortæller en historie. Til hvert billede kan der høre en lille gave som en undskyldning for, at vedkommende på den måde bliver udstillet i underholdningens navn.

For at lave et traditionelt indslag i form af en sang, kan du klikke her: