Lilly er et firma, der opstod i 1946 i en tid, hvor der var rationeringer på alt. Derfor syede de alt, det stof om, de kunne få fat i – lige fra gammelt tøj til gardiner og sofabetræk.

I dag laver de begivenhedstøj til både mænd og kvinder, og de specialiserer sig i særdeleshed i brudekjoler, men smukke konfirmationskjoler er også at finde i deres sortiment. De kommer med en ny spændende kollektion af Lilly konfirmationskjoler hvert år og den findes naturligvis i alle deres butikker.

Ud over kjoler sælger de også jakker, sko og tilbehør i form af både armbånd, pandebånd og halskæder. Alene i denne ene butikskæde, er det altså muligt at fremskaffe den helt perfekte kombination af tøj til den store dag, og konfirmandinden kommer med sikkerhed til at føle sig som en prinsesse.

Hvor kan man finde Lilly konfirmationskjoler?

Lilly har syv butikker af samme navn rundt om i landet. Henholdsvis i København, Odense, Aabenraa, Vejle, Holstebro, Århus og Aalborg, og af samme grund burde det være muligt at finde en butik ikke så langt fra, hvor du bor. Lilly konfirmationskjoler sælges dog ikke kun i deres egne butikker, men også i andre forretninger.

Prisen på Lilly kjolerne

Det er meget forskelligt, hvor meget folk finder det fornuftigt sammenlagt at spendere på konfirmationen og ikke mindst hvor meget, folk finder det rimeligt at bruge på et sæt tøj, der sandsynligvis kun bruges den ene dag.

Lilly konfirmationskjoler ligger i prisklassen 1100 – 3000 kr. Derudover kommer der accessories, som sko, bånd, pynt, taske m.v.

Lilly konfirmationskjoler er et godt valgt til en kjoleHvis du leder lidt rundt om på nettet, kan du også være heldig at finde dem brugt, eksempelvis på Gul og Gratis, den blå avis, hvor kjolen sælges for langt under halv pris. Du skal selvfølgelig være sikker på, at du kan passe den og indfinde dig med, at det ikke er en kjole fra den nyeste kollektion.

Accessories

Lilly fremstiller en række tilbehør til sine konfirmationskjoler. Der er små pels jakker, sjal, diadem, forskellige smykker, tyl, hårpynt, tasker og sko m.m.m. Se videre på deres hjemmeside: lilly.dk

Se andre konfirmationskjoler her: