Til konfirmation hører der sig også underholdning til. De fleste konfirmander forventer, at mor og far har lavet en lille sang, holder en tale eller på andenvis underholder.

Det er vigtig, at din konfirmationsunderholdning er rar, sjov og overraskende for både konfirmanden og gæsterne.

Det vil sige, at du skal i gang med, at tænke over, hvad der lige præcis vil glæde din konfirmand og hertil får du lidt hjælp med på vejen.

Konfirmationsunderholdning fra egne sider

  • Sange er både traditionelle og festlige. Af samme grund er de flittigt brugt som konfirmationsunderholdning og inddrages gerne flere steder i løbet af festen – både som små velkomstsange, takkesange eller sange specielt møntet på konfirmanden. Hvis du overvejer at skrive en skøn sang til konfirmanden, så kan du hente hjælp og inspiration på Sådan skriver du en konfirmationssang. Du kan finde velkomst/velbekomme sange på velkomstsange og drikkeviser
  • At skrive og holde en tale er en anden form for konfirmationsunderholdning. En tale skal vare omkring 5-10 min. Varer den længere falder underholdingsværdien fra god til dårlig og det vil vi gerne undgå. På skriv og hold en tale, kan du få hjælp til at skrive din personlige tale samt lære, hvordan du holder den i praksis. På dette link, kan du lære, hvordan du bevarer roen og slipper frygten for at holde en tale.
  • Det er en god ide at planlægge forskellige festlege som konfirmationsunderholdning. Lege der ganske fornøjeligt sætter skub i både unge og gamle. Er vejret godt og er pladsen til det, så er en gang rundbold fedt. Regner det, kan holdes quiz. Det er bedst, at have forberedt begge aktiviteter på forhånd, så der er styr på alle detaljer. Du kan finde mange flere lege på selskabslege.

Book underholdning

Book konfirmationsunderholdning i særklasse og glæd din konfirmandHvis du gerne vil give konfirmanden samt gæsterne en helt speciel oplevelse, kan du booke konfirmationsunderholdning udefra. Her er det særlig vigtigt at have konfirmandens personlighed for øje, og vælge den underholdning, der vil glæde ham mest.

Muligheder for underholdning:

  1. Du kan bl.a. bestille live musik i en genre, der rammer plet i konfirmandens hjerte eller hyre en dj. Hvis nogen af gæsterne selv spiller eller synger, kunne det også være en glimrende mulighed i forbindelse med at sætte gang i det hele.
  2. Det er også muligt at hyre en komiker eller tryllekunster eller måske en, der dur til begge dele. Mulighederne er mange og kunsterne og booking kan foregå på underholdning til fest.